Saturday, May 10, 2008

Happy Mother's Day


Lilac


lavender dreams
fill the true heart
living the love
life makes a start

i love you, today
and you love me, too
let's spin a new dream
we, from me and you

Source HERE


Happy Mother's day for all mother around the world

May the aroma of lilac will bring your special day even brighter.



11 comments:

eliza said...

happy mother's day to you too ya Dwi...
bu...itu pohon lilac kan? ada di rumahmu?

dwiana said...

Eliza: happy mother's day juga say. Iya, ini lilac tapi gw pikir ini lavender. Udah terlanjur ke posting males di edit LOL.
ini ada dirumah mertua.

Elsye said...

happy mother's day juga Dwiii :D
disini disebut Haha no Hi...sama juga sih biasanya ada sale di toko2...qiqiqiiq...

met hari ibuuuuuu...*hugss*

rita bellnad said...

Happy mother's day Dwi....
kali ini aku dapet yellow daisy... padahal ngarep purple Hyanthis... wekekekkk...

Resto Mariena said...

Happy Mother's Day juga Dwi...

I Cook4Fun said...

Happy Mother's Day to you Dwi.

elra said...

Hi Dwi,
I'd like to wish you a very happy mother's day too. Beautiful Lilac!

Ti said...

hi Mba Dwi, happy mothers day ya, btw fotonya meni hebring pisan...

Passionate baker...& beyond said...

Happy Mother's Day dear Dwiana...I love coming to your blog; it's like a breadth of fresh air!!! Have tagged you for a top 10 photograph thingy (details on my blog)...Cheers,hugs Deeba

Sheila said...

Met hari ibu juga, Say. Lama nih gue gak ngompi. Lagi liburan sekolah panjang di Jerman. Gue baru aja selesai camping sama anak2.

Ngomong2, gue Tag elo di blog gue ya. Gak usah dikerjain Tag-nya juga gak apa2, Dwi. Gue cuman pengen elo tau gimana perasaan gue *duuuuhhh kayak yg lagi pacaran aja...wakakakak*.

Ayin said...

happy mothers day.. disini mothers day bln februari hehe....